Elemente të rëndës

Nëse jeni i interesuar në elementet tona me qira ju lutemi kontaktoni ne me email [0127500 Info@vivitacare. ch Ose me telefonë: 044 512 22 53

Mirësevini.

Në Vivitacare

Dyqani juaj mjekësore në Dietikon ZH

Vivita AG të mirëpritet. Ne jemi një kompani zvicerane dhe specializuar në shitjen dhe qira të ndihmave të kujdeseve dhe materialeve të kërkesës së Spitex. Përveç dyqanit tonë online, ne drejtojmë një biznes të mirë në Dietikon, pasi këshillat e klientëve janë po aq të rëndësishme për ne. Na pëlqen të marrim kohë për të gjetur mjetin e duhur me ju për ta bërë më të lehtë jetën tënde të përditshme.

Ju mund ta gjeni këtë në rangin tonë:

Ndihmët, sende me qira (përmbajtje, karrige me rrota, ecurë, etj. Pajisje mjekësore, produktet e infermierit dhe shumë të tjera.
Vivita AG jo vetëm siguron klientët tanë, por gjithashtu mjekët, shtëpitë e injekimit dhe qendrat e rehabilitimit.
Ekipi ynë i aftë dhe i kushtuar është gati për shqetësimet tuaja dhe do të jetë i lumtur t'ju mbështesë me këshilla të hollësishme dhe shërbimin më të mirë.

Vivita AG

Do të jemi gjithashtu të lumtur t'ju mirëpritemi personalisht në dyqanin tonë në Lerzenstrasse 11G në 8953 Dietikon.

  • E hënë 09:00 - 12:00/13:00 - 18: 00
  • E martë 09:00 - 12:00/13:00 - 18: 00
  • E mërkurë 09:00 - 12:00/13:00 - 18: 00
  • E enjte 09:00 - 12:00/13:00 - 18: 00
  • E premte 09:00 - 12:00/13:00 - 18: 00
  • E shtunë 09:00 - 12:00
  • I mbyllur e diela

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari