Rollatoret

 • Dietz TAIMA S-GT/M-GT Rollator i lehtë.

  CHF 349.00

 • Zbritje -11% SALJOL Karbon Rollator CR 62.

  CHF 890.00CHF 790.00

 • SALJOL URI WR55.

  CHF 650.00 - CHF 699.00

 • 31300-770x1024

  CHF 139.00

 • Rollator TOPRO Troja Walker2

  CHF 999.00

 • Rollator TOPRO Pegasus.

  CHF 839.00

 • Rollator TOPRO OOlympics ATR

  CHF 599.00

 • 814600-113000_topro_troja_5g_m_silver_01_main_conf_web_960x1200

  CHF 654.00

 • TOPRO Rollator i lehtë Rollator Troi origjinale.

  CHF 469.00

 • Rollator TOPRO Hestia

  CHF 389.00

 • topro_zubehoer_rollatorschirm_schwarz

  CHF 165.50

 • Rollator Gigo 2G

  CHF 139.00

 • 31000

  CHF 95.00

 • Rollator modeli standard blu dhe të kuqe

  CHF 95.00

 • 32210

  CHF 69.90

 • Rollator TOPRO mbrapsht të gjatë 75.

  CHF 69.90

 • Rollator TOPRO mbrapsht i shtypur për 67 cm të shkurtër.

  CHF 69.90

 • Mbajtësi i umbrellave për karrige me rrota dhe rrotullët

  CHF 34.50

 • 34050 Anw

  CHF 18.90

 • 32103_01_grau

  CHF 19.90

 • Çanta e zezë universale

  CHF 14.90

 • 34020_Anw

  CHF 8.90

 • image description

  CHF 12.90

 • Mbajtësi universal i aksioneve

  CHF 5.90

 • image description

  CHF 4.20

 • Rollator TOPRO Troi origjinal i rrips mbrapsht i mbyllur 68 cm.

  CHF 69.90

 • Rollator Vital Classic me çantë

  CHF 299.00

 • Rollator NEXUSE

  CHF 428.00

 • Të ëndërrojmë dhomën.

  CHF 319.00

 • Shkojmë.

  CHF 299.00

 • Zbritje -25% Rollator Forcë speciale

  CHF 749.00CHF 559.00

 • Rollator MYCARBON Besco Medic

  CHF 890.00 - CHF 925.00

 • Rollator SPRING Besco Mjeku

  CHF 557.00

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari