Litari i pacientit Dualos

Përshkrim

Shënim: muaj.

Parimi i dyfishtë i aks mbështetet në më shumë fleksibilitet dhe lirinë e zgjedhjes. Në veçanti, theks i madh u vura në rritjen e rehatit, sigurisë dhe shumëfunuese. Dualo përdoret për të zbatuar dhe ngritur një person në kujdes në shtëpi ose në shtëpi.
Përparësitë e Dualos:
 • Shumë funksionaliteti: përdorimi optimal i funksioneve të ndryshme të një standardi dhe/ose një ngritje drejtuese si ngritja, lëviz dhe ndreqin njerëzit, regjistruar drejtpërdrejt nga dysheme, mbështetje higjienë, ideale për dhoma të vogla dhe dyert e ngushta
 • Fleksibilitet: funksioni i thjeshtë i plugin me tubet katrori
 • Liri zgjedhje: merr kohën.
 • Vendos z. B. për një ngritje standard, ju mund të përdorni krahun e rregullimit të heqjes aktiv dhe pajisjeve përkatëse në çdo kohë.
 • Fikimi dhe efektiviteti: kosto më të ulët për blerje dhe frekuenca e lartë e përdorimit, Përdorimi i orientuar i kërkesës si një ngritje të dyfishtë, veçanërisht i dobishëm në strukturat e kujdesit.
 • Ulimi i urgjencës mekanike, ndërrimi i urgjencës, paralajmërim optike dhe akustik kundër shkarkimit të thellë.
 • Stabiliteti i lartë për shkak të përhapjes mekanike të chassis me anë të këmbëve, dy aksessore të mbyllura
 • Rregullat e ngritjes dhe kthyes (përputhja e rripit të ngritjes është përfshirë në çmimin e ngritjes së pasagjerëve)
 • Një paketë e baterisë shtesë me një veçant
 • Stacioni i akuzues së murit nxit pavarësinë në kujdesin e përditshme
Specifikimet teknike:
 • Maks. Kapaciteti i ngarkimit: 150 kg.
 • Pesha totale
 • Shpejtësia e ngritjes me ngarkesën e plotë: 80-ta (kohë për një pajisje të ngritjes)
 • Lartësia totale: 1283mm
 • Gjatësia e chassis: 1291mm
 • Maks. /Mund. Gjerësia totale: 919 mm / 643mm
 • Diameter kthehu: 1538mm
 • Maks. /Mund. Lartësia e Stroke: 2019mm / 820mm
 • Largimi i ngritjes: 1198mm

Shkaku dhe asamble CHF 150.00
Pickup dhe pastrimi CHF 170.00
Lloji i prodhimit

CHF 170.00 Përfshirë VATI

 • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200
Jetzt anfragen!

Përshkrim

Shënim: muaj.

Parimi i dyfishtë i aks mbështetet në më shumë fleksibilitet dhe lirinë e zgjedhjes. Në veçanti, theks i madh u vura në rritjen e rehatit, sigurisë dhe shumëfunuese. Dualo përdoret për të zbatuar dhe ngritur një person në kujdes në shtëpi ose në shtëpi.
Përparësitë e Dualos:
 • Shumë funksionaliteti: përdorimi optimal i funksioneve të ndryshme të një standardi dhe/ose një ngritje drejtuese si ngritja, lëviz dhe ndreqin njerëzit, regjistruar drejtpërdrejt nga dysheme, mbështetje higjienë, ideale për dhoma të vogla dhe dyert e ngushta
 • Fleksibilitet: funksioni i thjeshtë i plugin me tubet katrori
 • Liri zgjedhje: merr kohën.
 • Vendos z. B. për një ngritje standard, ju mund të përdorni krahun e rregullimit të heqjes aktiv dhe pajisjeve përkatëse në çdo kohë.
 • Fikimi dhe efektiviteti: kosto më të ulët për blerje dhe frekuenca e lartë e përdorimit, Përdorimi i orientuar i kërkesës si një ngritje të dyfishtë, veçanërisht i dobishëm në strukturat e kujdesit.
 • Ulimi i urgjencës mekanike, ndërrimi i urgjencës, paralajmërim optike dhe akustik kundër shkarkimit të thellë.
 • Stabiliteti i lartë për shkak të përhapjes mekanike të chassis me anë të këmbëve, dy aksessore të mbyllura
 • Rregullat e ngritjes dhe kthyes (përputhja e rripit të ngritjes është përfshirë në çmimin e ngritjes së pasagjerëve)
 • Një paketë e baterisë shtesë me një veçant
 • Stacioni i akuzues së murit nxit pavarësinë në kujdesin e përditshme
Specifikimet teknike:
 • Maks. Kapaciteti i ngarkimit: 150 kg.
 • Pesha totale
 • Shpejtësia e ngritjes me ngarkesën e plotë: 80-ta (kohë për një pajisje të ngritjes)
 • Lartësia totale: 1283mm
 • Gjatësia e chassis: 1291mm
 • Maks. /Mund. Gjerësia totale: 919 mm / 643mm
 • Diameter kthehu: 1538mm
 • Maks. /Mund. Lartësia e Stroke: 2019mm / 820mm
 • Largimi i ngritjes: 1198mm

Shkaku dhe asamble CHF 150.00
Pickup dhe pastrimi CHF 170.00

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari