Shtrati i kujdesshëm me dyshek standarde

Përshkrim

Shënim: muaj.

Një apartament i rehatshëm dhe praktikisht i pajisur është kushti më i mirë për kujdesin e mirë në shtëpi. Shtrati luan një rol të rëndësishëm në këtë. Krevat e kujdesit me cilësi të lartë nga Burmeier e bëjnë jetën më të lehtë për ty.

Të dhëna teknike:

-Dali e ulët-econ me kapuçe të vendosura prej druri.
-Në sipërfaqe me dru: 90x200 cm.
-Ndërshtimi i lartë: 32-72 cm.
-Drive: Linak 230 V.
-Mirë të sigurt të punës: 185 kg.
- Me Rastomat.
- Kërcimi i njeriut: standard me kabl

Të mëtejshme:

-Klirimi dhe asamble CHF 250.00.
-Kthehu transportin dhe pastrimin CHF 280.00.

Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 283951

CHF 159.00 Përfshirë VATI

  • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200
Jetzt anfragen!

Përshkrim

Shënim: muaj.

Një apartament i rehatshëm dhe praktikisht i pajisur është kushti më i mirë për kujdesin e mirë në shtëpi. Shtrati luan një rol të rëndësishëm në këtë. Krevat e kujdesit me cilësi të lartë nga Burmeier e bëjnë jetën më të lehtë për ty.

Të dhëna teknike:

-Dali e ulët-econ me kapuçe të vendosura prej druri.
-Në sipërfaqe me dru: 90x200 cm.
-Ndërshtimi i lartë: 32-72 cm.
-Drive: Linak 230 V.
-Mirë të sigurt të punës: 185 kg.
- Me Rastomat.
- Kërcimi i njeriut: standard me kabl

Të mëtejshme:

-Klirimi dhe asamble CHF 250.00.
-Kthehu transportin dhe pastrimin CHF 280.00.

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari