Karrige standard e rrotullueshme

Përshkrim

Shënim: muaj.

Karrocat e rrotave manuale TOMTAR bindin me një pajisje bazë të fortë që plotëson plotësisht kërkesat e përditshme Në rregull. Duke u përqendruar në cilësinë e mirë në funksionet bazë, për ty janë në dispozicion prodhime që mbulojnë një pjesë të madhe të nevojave në përdorimin e përditshëm.

Gjerësi e gjakut: 39 | 42 | 45 | 51 CM


Të dhëna teknike:

 • Rrota e makinave PU 24 ", inll. Të shkopin, goma të kapur aluminit
 • Steering rrota PU 7"
 • Heq panelin anësor
 • Krahë PU, e përshtatshme në gjatësinë (taza e gjatë) dhe lartësi (3 cm)
 • Këmbët mbështet lëvizjen e jashtëm/e hiqetueshme
 • Pjatat e këmbëve të pafundme të përshtatshme në lartësi.
 • E përshtatshme (velcro)
 • Thellësia e vendeve të përshtatshme (40 / 44 cm)
 • Prova e rrëzimit e certifikuar sipas ISO 7176-19, e miratuar për transportin e pasagjerëve në makinë.
Lloji i prodhimit

CHF 64.00 Përfshirë VATI

Jetzt anfragen!

Përshkrim

Shënim: muaj.

Karrocat e rrotave manuale TOMTAR bindin me një pajisje bazë të fortë që plotëson plotësisht kërkesat e përditshme Në rregull. Duke u përqendruar në cilësinë e mirë në funksionet bazë, për ty janë në dispozicion prodhime që mbulojnë një pjesë të madhe të nevojave në përdorimin e përditshëm.

Gjerësi e gjakut: 39 | 42 | 45 | 51 CM


Të dhëna teknike:

 • Rrota e makinave PU 24 ", inll. Të shkopin, goma të kapur aluminit
 • Steering rrota PU 7"
 • Heq panelin anësor
 • Krahë PU, e përshtatshme në gjatësinë (taza e gjatë) dhe lartësi (3 cm)
 • Këmbët mbështet lëvizjen e jashtëm/e hiqetueshme
 • Pjatat e këmbëve të pafundme të përshtatshme në lartësi.
 • E përshtatshme (velcro)
 • Thellësia e vendeve të përshtatshme (40 / 44 cm)
 • Prova e rrëzimit e certifikuar sipas ISO 7176-19, e miratuar për transportin e pasagjerëve në makinë.

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari