Shërbëtorët dhe aksesoritët

 • Ngritësi i pacientit, DUALO, duke përfshirë aksesoret

  CHF 1,850.00

 • Shtrati i Burmeier Dali Low-Econ.

  CHF 1,649.00

 • 412.046720_gr

  CHF 1,450.00

 • aks-saniflow_II_Matratze_und_Aggregat.2016

  CHF 749.00 - CHF 972.00

 • Tavolinë e shtratit të Burmeier.

  CHF 599.00

 • 04715

  CHF 575.00

 • 04768

  CHF 399.00

 • Memoploti i dyshekut të butë anti-dekubitit

  CHF 349.00

 • 04770

  CHF 259.00

 • Përshtatja e dorës së krevative

  CHF 164.90

 • Shkëlqimi dhe qafën spirale me kapje.

  CHF 153.00

 • 46200

  CHF 115.00

 • 31 Jani i paemërt

  CHF 109.00

 • 46104

  CHF 99.90

 • 46300

  CHF 94.90

 • 46418

  CHF 74.90

 • 46535

  CHF 74.90

 • Dorëzimi i shtratit

  CHF 59.90

 • image description

  CHF 54.90

 • Shtrati në tavolinë "TWIN EASY"

  CHF 49.90

 • 46820

  CHF 39.90

 • Harku i krevatit, i shembshëm.

  CHF 38.70

 • 46700

  CHF 23.90

 • image description

  CHF 22.80

 • 46740

  CHF 19.90

 • 42400-42492

  CHF 18.20 - CHF 45.80

 • image description

  CHF 16.90 - CHF 18.90

 • image description

  CHF 14.90

 • image description

  CHF 2.90

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari