Shkëmbyesit tanë

 • Dietz TAIMA S-GT/M-GT Rollator i lehtë.

  CHF 349.00

 • 814600-113000_topro_troja_5g_m_silver_01_main_conf_web_960x1200

  CHF 654.00

 • Zbritje -10% Noson.®Zhvilluesi i hundës PREMIUM (madhësia e njësisë)

  CHF 99.00CHF 89.00

 • Rollator TOPRO Hestia

  CHF 389.00

 • Zbritje -5% Karioni i rrota elektrike FER-600

  CHF 2,990.00 - CHF 3,890.00

 • Rollstuhl Caneo E

  CHF 659.00

 • Rollstuhl Caneo B

  CHF 619.00

 • Rollstuhl Tomtar MR-LG (Leichtgewicht)

  CHF 529.00

 • Rollstuhl Tomtar MRS (Standard)

  CHF 499.00 - CHF 519.00

 • TOPRO Rollator i lehtë Rollator Troi origjinale.

  CHF 469.00

 • Anti-Stressball

  CHF 3.90

 • 11211

  CHF 149.90

 • 32210

  CHF 69.90

 • X-SEAT Dekubitase Therapie

  CHF 89.90

 • 11080

  CHF 79.90

 • 11006

  CHF 49.90

 • Geko në frame

  CHF 59.90

 • 10100

  CHF 64.90

 • Hyrja e tubit të banjove ndihme të butë

  CHF 64.90

 • Mbajtësi i umbrellave për karrige me rrota dhe rrotullët

  CHF 34.50

 • Mbroje krahun (në çifte)

  CHF 36.90

 • Kliper më i lartë me lëkurë

  CHF 39.90

 • Kustani i makinave

  CHF 24.90

 • Kusha e masazheve nga Sansuwell

  CHF 38.90

 • Kërkimi më i lartë, pa kapak

  CHF 34.90

 • 263

  CHF 15.50

 • Ruaj dhe mbrojtje të banja

  CHF 23.90

 • Krital i qartë shishet

  CHF 7.20

 • Mbajtës i shkopit

  CHF 5.20

 • 24444-1

  CHF 5.20

 • Një shishe me qumësht-transparente

  CHF 4.70

 • image description

  CHF 2.90

 • 24400

  CHF 4.50

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari