Standart rrotull

Përshkrim

Shënim: muaj.


- Mund të përdoret brenda dhe jashtë.
-Në thjesht e vetme me tren.
-Bresa e dyfishtë e funksionit (për frenimin dhe rregullimin)
-E lehtë për t'u transportuar për udhëtim.


Të dhëna teknike
- Ngjyrat dhe modelet ndryshojnë sipas stoksë

Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 31000

CHF 35.00 Përfshirë VATI

Jetzt anfragen!

Përshkrim

Shënim: muaj.


- Mund të përdoret brenda dhe jashtë.
-Në thjesht e vetme me tren.
-Bresa e dyfishtë e funksionit (për frenimin dhe rregullimin)
-E lehtë për t'u transportuar për udhëtim.


Të dhëna teknike
- Ngjyrat dhe modelet ndryshojnë sipas stoksë

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari