Tërhiq hapjen e mbushur

Përshkrim

Hapja plastike është një lehtësim i madh për hapjen e mbylljeve të unazave. Unaza e tërhiqet thjesht varet dhe kapaku mund të tërhiqet prapa me dorën pa shumë përpjekje. Edhe dëmtimet ose thonjtë e thyera mund të shmangen në këtë mënyrë. Shpërthimet dhe njollat në rrobat e tua pengohen nga shtrëngimi i kapaku i kontrolluar.
Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 22435

CHF 5.90 Përfshirë VATI

  • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Hapja plastike është një lehtësim i madh për hapjen e mbylljeve të unazave. Unaza e tërhiqet thjesht varet dhe kapaku mund të tërhiqet prapa me dorën pa shumë përpjekje. Edhe dëmtimet ose thonjtë e thyera mund të shmangen në këtë mënyrë. Shpërthimet dhe njollat në rrobat e tua pengohen nga shtrëngimi i kapaku i kontrolluar.

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari