Ndryshimi i dyshekut të presionit

Përshkrim

Sistemi i presionit anti-decubitus me funksionin statik dhe kujdes.
Si një sistem zëvendësimi i dyshekut me një masë komplekse funksionale, aks-sanifloi®Përmbushni standardet e larta. Pacientët me ulcerë të presionit deri në dhe përfshirë gradën IV sipas EPUAP, marrin kujdesin më të mirë standard në ulcerin e presionit. terapi.

®:
Funksioni i mirëmbajtjes mundëson një sipërfaqe maksimale të mbushur, statike me një limit kohore prej 30 minutash dhe
Një ndryshim automatik në presionin e ndryshimit të mëparshëm të veprimit të presionit
Niveli i presionit.


Pronësitë:

 • 8 njësi presioni sipas peshës së pacientit
 • Shfaqje optike kur arrihet presioni i dëshirës
 • Alarm optike dhe akustik në rast të humbjes së presioni (p.
 • Zgjidh rregullimin e alarmit akutike
 • Kohëzgjatësia e ciklit prej 10-25 min. Të përshtatshme
 • Ndryshim sistemi me dy dhomë për lehtësimin e presionit
 • 17 qeliza, që mund të zëvendësohet individualisht.
 • Lartësia e qelizës 13 cm
 • Mbrojtja e dyshekës së Nalonit/PVC me zipper të mbështjelluar me dyshek, uji i kundërt
  Me pjesët e gomës që rrjedhin diagonalisht përtej qoshes në anën e poshtme të dyshekut për të lidhur me sipërfaqen e gënjeshtë
 • Arritimi i shpejtë i dyshekut përmes plugut të fundit me unazën
 • Lidhja e sigurt në njësinë
Të dhëna teknike:
 • Pesha: 40 - 130 kg.
 • Pesha: 8,3 kg.
 • Pesha njësia: 2.6 kg.
 • Masë totale: 17x90x200 cm.
 • Qelizat: 17.
 • Lartësia e qelizave: 13 cm.
 • Veprimi në dB (A): 19.
Matret janë
Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 21239

CHF 749.00 Përfshirë VATI

 • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Sistemi i presionit anti-decubitus me funksionin statik dhe kujdes.
Si një sistem zëvendësimi i dyshekut me një masë komplekse funksionale, aks-sanifloi®Përmbushni standardet e larta. Pacientët me ulcerë të presionit deri në dhe përfshirë gradën IV sipas EPUAP, marrin kujdesin më të mirë standard në ulcerin e presionit. terapi.

®:
Funksioni i mirëmbajtjes mundëson një sipërfaqe maksimale të mbushur, statike me një limit kohore prej 30 minutash dhe
Një ndryshim automatik në presionin e ndryshimit të mëparshëm të veprimit të presionit
Niveli i presionit.


Pronësitë:

 • 8 njësi presioni sipas peshës së pacientit
 • Shfaqje optike kur arrihet presioni i dëshirës
 • Alarm optike dhe akustik në rast të humbjes së presioni (p.
 • Zgjidh rregullimin e alarmit akutike
 • Kohëzgjatësia e ciklit prej 10-25 min. Të përshtatshme
 • Ndryshim sistemi me dy dhomë për lehtësimin e presionit
 • 17 qeliza, që mund të zëvendësohet individualisht.
 • Lartësia e qelizës 13 cm
 • Mbrojtja e dyshekës së Nalonit/PVC me zipper të mbështjelluar me dyshek, uji i kundërt
  Me pjesët e gomës që rrjedhin diagonalisht përtej qoshes në anën e poshtme të dyshekut për të lidhur me sipërfaqen e gënjeshtë
 • Arritimi i shpejtë i dyshekut përmes plugut të fundit me unazën
 • Lidhja e sigurt në njësinë
Të dhëna teknike:
 • Pesha: 40 - 130 kg.
 • Pesha: 8,3 kg.
 • Pesha njësia: 2.6 kg.
 • Masë totale: 17x90x200 cm.
 • Qelizat: 17.
 • Lartësia e qelizave: 13 cm.
 • Veprimi në dB (A): 19.
Matret janë

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari