Shishe e nxehtë

Përshkrim

Në ditë të ftohtë ose me një dhimbje të vogël të barkut. Shijoje ngrohtësinë.
Shisheja e ujit të nxehtë është ideale për tension, dhimbje dhe muskujt. Këmbët e ftohtë janë gjithashtu një gjë e të kaluarës. Thjesht mbushi ujin e nxehtë në shishe dhe fusni brenda.

Të dhëna teknike:

- Shishe uji të nxehtë me ngjyra të ndryshme.
- E thjeshtë, e sigurt, falë një hapje të madhe.
- Shqyrto për tension, dhimbje, këmbët e ftohta dhe shumë më shumë.
-Material: 100% gome.
-Vëllimi i mbështetjes: 2 litra.
-Mass: 330x200mm, 350g

Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 67700

CHF 12.50 Përfshirë VATI

  • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Në ditë të ftohtë ose me një dhimbje të vogël të barkut. Shijoje ngrohtësinë.
Shisheja e ujit të nxehtë është ideale për tension, dhimbje dhe muskujt. Këmbët e ftohtë janë gjithashtu një gjë e të kaluarës. Thjesht mbushi ujin e nxehtë në shishe dhe fusni brenda.

Të dhëna teknike:

- Shishe uji të nxehtë me ngjyra të ndryshme.
- E thjeshtë, e sigurt, falë një hapje të madhe.
- Shqyrto për tension, dhimbje, këmbët e ftohta dhe shumë më shumë.
-Material: 100% gome.
-Vëllimi i mbështetjes: 2 litra.
-Mass: 330x200mm, 350g

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari