Të sigurt për të pirë në kupë.

Përshkrim

Nuk ka më pije të derdhura! Mbrojtja e pirjes së ripërdorimit që praktikisht i përshtaten të gjitha syzet, muq, filxhanë ose kanacat.


Pronësitë:

 • Materiali: Silikoni
 • BPa
 • Mikrovalë dhe larjet e pjata të përshtatshme.
 • E përshtatshme për pije të nxehta dhe të ftohtë.
 • Me të hapur kashtën
 • Ngjyra: blu, kuq, transparent, rozë, jeshil, verdhë
Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 21950

CHF 8.90 Përfshirë VATI

 • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Nuk ka më pije të derdhura! Mbrojtja e pirjes së ripërdorimit që praktikisht i përshtaten të gjitha syzet, muq, filxhanë ose kanacat.


Pronësitë:

 • Materiali: Silikoni
 • BPa
 • Mikrovalë dhe larjet e pjata të përshtatshme.
 • E përshtatshme për pije të nxehta dhe të ftohtë.
 • Me të hapur kashtën
 • Ngjyra: blu, kuq, transparent, rozë, jeshil, verdhë

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari