Jockstrap

Përshkrim

Ndërprerët përdoren për të lehtësuar dhe për mbështetur testikët, për shembull pas thyerjeve ose operacioneve.


Pronësitë:

-Material: 100% pambuku.
- Ngjyra e bardhë e pastë
- Me çantë e mbyllur.
-2 kofshë.
- Të mbështetur me goditje për rrethin e kokës së kokës deri në 118 cm.
-E shkatërruam deri në 95 ° C3

* Ky send higjienë nuk mund të shkëmbehet më dhe është nga e djathta për të rithë thirrje *

Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 28636

CHF 16.90 Përfshirë VATI

  • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Ndërprerët përdoren për të lehtësuar dhe për mbështetur testikët, për shembull pas thyerjeve ose operacioneve.


Pronësitë:

-Material: 100% pambuku.
- Ngjyra e bardhë e pastë
- Me çantë e mbyllur.
-2 kofshë.
- Të mbështetur me goditje për rrethin e kokës së kokës deri në 118 cm.
-E shkatërruam deri në 95 ° C3

* Ky send higjienë nuk mund të shkëmbehet më dhe është nga e djathta për të rithë thirrje *

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari