Plating, plastike

Përshkrim

Lama e zakonshme plastike është ideale për pacientët që janë të prirur shpejt në pikat e presionit. Lamba e shtyhet nën pacientin, duke e bërë më të lehtë të bëjë biznes pa u duhej të shkojë në banjë.

Pronësitë:

-Plug-in basen me kapak
- Me dore të kapur.
-Autoclave.
- Color: fildishi, jeshil, blu.
- Kapaciteti: 2.5 l.
- Diametri: afërsisht. 31 cm.
-Material: Plastik
Ky artikull është një send higjienë, prandaj është përjashtuar nga shkëmbimi.

* Ky send higjienë nuk mund të shkëmbehet më dhe është nga e djathta për të rithë thirrje *

Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 47160

CHF 13.90 Përfshirë VATI

  • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Lama e zakonshme plastike është ideale për pacientët që janë të prirur shpejt në pikat e presionit. Lamba e shtyhet nën pacientin, duke e bërë më të lehtë të bëjë biznes pa u duhej të shkojë në banjë.

Pronësitë:

-Plug-in basen me kapak
- Me dore të kapur.
-Autoclave.
- Color: fildishi, jeshil, blu.
- Kapaciteti: 2.5 l.
- Diametri: afërsisht. 31 cm.
-Material: Plastik
Ky artikull është një send higjienë, prandaj është përjashtuar nga shkëmbimi.

* Ky send higjienë nuk mund të shkëmbehet më dhe është nga e djathta për të rithë thirrje *

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari