Bowli

Përshkrim

E cilësisht të lartë si porcelanë me bazën e brendshme dhe mbikëqyrë. Shfrytëzon ushqimin e një dore.


Pronësitë:
 • Materi: Melamina
 • Ngjyra: i kuq/ bardhë
 • Diametri: 15,5 cm.
 • Lartësia: 3.5 cm.
 • Të sigurt larje e pjatës.Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 22078

CHF 22.90 Përfshirë VATI

 • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

E cilësisht të lartë si porcelanë me bazën e brendshme dhe mbikëqyrë. Shfrytëzon ushqimin e një dore.


Pronësitë:
 • Materi: Melamina
 • Ngjyra: i kuq/ bardhë
 • Diametri: 15,5 cm.
 • Lartësia: 3.5 cm.
 • Të sigurt larje e pjatës.Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari