TOPRO pushim dhe drejtues Verona

Përshkrim

Verona është pushimi më i rehatshëm dhe kryetari i qëndrueshëm në dispozicion nga TOPRO.
Verona, e pajisur me dy motorë, është në dispozicion me mikrofibër në ngjyrat Crystal, Sahara dhe Titan.
Pronësitë:
 • Një jastëk i rehatshëm përfshihet si standard.
 • Një jastëk lumbari që siguron edhe më shumë ngushëllim mund të blehet veçmas.
 • Mbrojtjet e krahëve janë në dispozicion si aksesorë dhe mund të blehen veçmas.
 • Vendi i formuar ergonomikisht i siguron karrocat TOPRO mbështetje të rehatshme dhe të sigurta për shpinën dhe këmbët.
 • Katër rrotat e bëjnë shumë të lehtë lëvizjen e karrocës së krahëve pa e marrë. Rrotat e pasme mund të arrestohen.
 • Me dy motorë, prapa dhe këmbët mund të rregullohen në mënyrë të pavarur.
Të dhëna teknike:
 • Ngarko kapaciteti 150 kg.
 • Gjerësia
 • Lartësia e karrocës së krahëve 107.5 cm.
 • Thellësia e karrocës së krahëve në pozicion 175 cm.
 • Lartësia e sedit
 • Gjerësia 52 cm.
 • Thellësia e setës 52 cm:
 • Lartësi mbrapa 59 cm.

Meqenëse këto janë prodhime të prodhuara, ju lutemi vini re se koha e dorëzimit duhet deri në 2 javë.
Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 8754W-CY

CHF 2,189.00 Përfshirë VATI

 • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Verona është pushimi më i rehatshëm dhe kryetari i qëndrueshëm në dispozicion nga TOPRO.
Verona, e pajisur me dy motorë, është në dispozicion me mikrofibër në ngjyrat Crystal, Sahara dhe Titan.
Pronësitë:
 • Një jastëk i rehatshëm përfshihet si standard.
 • Një jastëk lumbari që siguron edhe më shumë ngushëllim mund të blehet veçmas.
 • Mbrojtjet e krahëve janë në dispozicion si aksesorë dhe mund të blehen veçmas.
 • Vendi i formuar ergonomikisht i siguron karrocat TOPRO mbështetje të rehatshme dhe të sigurta për shpinën dhe këmbët.
 • Katër rrotat e bëjnë shumë të lehtë lëvizjen e karrocës së krahëve pa e marrë. Rrotat e pasme mund të arrestohen.
 • Me dy motorë, prapa dhe këmbët mund të rregullohen në mënyrë të pavarur.
Të dhëna teknike:
 • Ngarko kapaciteti 150 kg.
 • Gjerësia
 • Lartësia e karrocës së krahëve 107.5 cm.
 • Thellësia e karrocës së krahëve në pozicion 175 cm.
 • Lartësia e sedit
 • Gjerësia 52 cm.
 • Thellësia e setës 52 cm:
 • Lartësi mbrapa 59 cm.

Meqenëse këto janë prodhime të prodhuara, ju lutemi vini re se koha e dorëzimit duhet deri në 2 javë.

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari