Siena TOPRO pushim dhe karrige e armëve të qëndrueshme.

Përshkrim

Kartela e mirë dhe e sigurt TOPRO
Siena është një karrocë e rehatshme për të qetësuar, duke siguruar mbështetje të besueshme kur ngrihesh dhe ulur.
Ky model është në dispozicion me mikrofibër në ngjyrën Sahara, me Microsamt në grafitën e ngjyrës, në kombinimin e mikrofibrit/ lëkurë sintetike në ngjyrat Crystal Duet dhe Titanium Duet dhe me lëkurë artificiale në ngjyrat e marinës dhe zezak.


Pronësitë:

 • Kontrolli i largët ka butona të mëdha, të lehtë për t'u përdorur dhe një pin kontrolli prindëror. Ajo mund të vendoset si në anën e majtë dhe të djathtë të karrocës.
 • Një jastëk lumbari që siguron edhe më shumë ngushëllim mund të blehet veçmas.
 • Vendi i formuar ergonomikisht i siguron karrocat TOPRO mbështetje të rehatshme dhe të sigurta për shpinën dhe këmbët.
 • Me dy rrota në zonën e pasme, karroca mund të ndryshohet shpejt nëse është e nevojshme.
 • Kartela e krahëve është e pajisur me një motor, në mënyrë që përdoruesi të lëvizë i sigurt nga vendet në pozicion tjetër.
 • Veshët e karriges i ofrojnë kokës një pozitë të rehatshme për pushim dhe i japin siguri kur i përmbahet mënjanë.
Të dhëna teknike:
 • Zgjidhja maksimum. 150 kg.
 • Kartel i krahëve i gjerë është 80 cm.
 • Lartësia e karrocës së krahëve është 103 cm.
 • Thellësia e karriges së krahëve është 91 cm.
 • Thellësia e karriges së krahëve në pozicion në rritje është 162 cm.
 • Lartësia e vendit është 45.5 cm.
 • Gjerësia e vendeve është 51 cm.
 • Thellësia e vendeve është 54 cm.
Ju lutem vëreni se koha e dorëzimit është afër. Është 2 javë.
Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 8451C-BL

CHF 1,529.00 Përfshirë VATI

 • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Kartela e mirë dhe e sigurt TOPRO
Siena është një karrocë e rehatshme për të qetësuar, duke siguruar mbështetje të besueshme kur ngrihesh dhe ulur.
Ky model është në dispozicion me mikrofibër në ngjyrën Sahara, me Microsamt në grafitën e ngjyrës, në kombinimin e mikrofibrit/ lëkurë sintetike në ngjyrat Crystal Duet dhe Titanium Duet dhe me lëkurë artificiale në ngjyrat e marinës dhe zezak.


Pronësitë:

 • Kontrolli i largët ka butona të mëdha, të lehtë për t'u përdorur dhe një pin kontrolli prindëror. Ajo mund të vendoset si në anën e majtë dhe të djathtë të karrocës.
 • Një jastëk lumbari që siguron edhe më shumë ngushëllim mund të blehet veçmas.
 • Vendi i formuar ergonomikisht i siguron karrocat TOPRO mbështetje të rehatshme dhe të sigurta për shpinën dhe këmbët.
 • Me dy rrota në zonën e pasme, karroca mund të ndryshohet shpejt nëse është e nevojshme.
 • Kartela e krahëve është e pajisur me një motor, në mënyrë që përdoruesi të lëvizë i sigurt nga vendet në pozicion tjetër.
 • Veshët e karriges i ofrojnë kokës një pozitë të rehatshme për pushim dhe i japin siguri kur i përmbahet mënjanë.
Të dhëna teknike:
 • Zgjidhja maksimum. 150 kg.
 • Kartel i krahëve i gjerë është 80 cm.
 • Lartësia e karrocës së krahëve është 103 cm.
 • Thellësia e karriges së krahëve është 91 cm.
 • Thellësia e karriges së krahëve në pozicion në rritje është 162 cm.
 • Lartësia e vendit është 45.5 cm.
 • Gjerësia e vendeve është 51 cm.
 • Thellësia e vendeve është 54 cm.
Ju lutem vëreni se koha e dorëzimit është afër. Është 2 javë.

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari