TOPRO Modena pushimi dhe i ndershëm armësh.

Përshkrim


Modena siguron mbështetje të sigurt kur ngrihet dhe ulur. Është në dispozicion me mikrofibër në ngjyrën Sahara, me Microsamt në grafitën e ngjyrës, në kombinimin e mikrofibrit/ lëkurë sintetike në ngjyrat Crystal Duet dhe Titanium Duet dhe me lëkurë artificiale në ngjyrat e marinës dhe zezak.
Pronësitë:
 • Në distancë ka butona të mëdha, të lehtë për t'u përdorur dhe një pin kontrolli prindëror. Ajo mund të vendoset si në anën e majtë dhe të djathtë të karrocës.
 • Një jastëk lumbari që siguron edhe më shumë ngushëllim mund të blehet veçmas.
 • Mbrojtjet e krahëve janë në dispozicion si aksesorë dhe mund të blehen veçmas.
 • Vendi i formuar ergonomikisht i siguron karrocat TOPRO mbështetje të rehatshme dhe të sigurta për shpinën dhe këmbët.
 • Me dy rrota në zonën e pasme, karroca mund të ndryshohet shpejt nëse është e nevojshme.
 • Një jastëk i rehatshëm mund të blehet veçmas.
 • Kartela e krahëve është e pajisur me një motor, në mënyrë që përdoruesi të lëvizë i sigurt nga vendet në pozicion tjetër.
Të dhëna teknike:
 • Kapaciteti i ngarkimit është 150 kg.
 • Kartel i krahëve i gjerë është 83 cm.
 • Lartësia e karrocës së krahëve është 105 cm.
 • Thellësia e karriges së krahëve është 87.6 cm.
 • Gjatësia e kollatës së krahëve i rrit në pozicion 162 cm.
 • Lartësia e vendit është 43.5 cm.
 • Gjerësia 51 cm.
 • Thellësia e vendeve është 52 cm.
Të lutem vë re, siç është një produkt i vetëm, se koha e dorëzimit është 2 javë.
Lloji i prodhimit

CHF 1,529.00 Përfshirë VATI

 • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim


Modena siguron mbështetje të sigurt kur ngrihet dhe ulur. Është në dispozicion me mikrofibër në ngjyrën Sahara, me Microsamt në grafitën e ngjyrës, në kombinimin e mikrofibrit/ lëkurë sintetike në ngjyrat Crystal Duet dhe Titanium Duet dhe me lëkurë artificiale në ngjyrat e marinës dhe zezak.
Pronësitë:
 • Në distancë ka butona të mëdha, të lehtë për t'u përdorur dhe një pin kontrolli prindëror. Ajo mund të vendoset si në anën e majtë dhe të djathtë të karrocës.
 • Një jastëk lumbari që siguron edhe më shumë ngushëllim mund të blehet veçmas.
 • Mbrojtjet e krahëve janë në dispozicion si aksesorë dhe mund të blehen veçmas.
 • Vendi i formuar ergonomikisht i siguron karrocat TOPRO mbështetje të rehatshme dhe të sigurta për shpinën dhe këmbët.
 • Me dy rrota në zonën e pasme, karroca mund të ndryshohet shpejt nëse është e nevojshme.
 • Një jastëk i rehatshëm mund të blehet veçmas.
 • Kartela e krahëve është e pajisur me një motor, në mënyrë që përdoruesi të lëvizë i sigurt nga vendet në pozicion tjetër.
Të dhëna teknike:
 • Kapaciteti i ngarkimit është 150 kg.
 • Kartel i krahëve i gjerë është 83 cm.
 • Lartësia e karrocës së krahëve është 105 cm.
 • Thellësia e karriges së krahëve është 87.6 cm.
 • Gjatësia e kollatës së krahëve i rrit në pozicion 162 cm.
 • Lartësia e vendit është 43.5 cm.
 • Gjerësia 51 cm.
 • Thellësia e vendeve është 52 cm.
Të lutem vë re, siç është një produkt i vetëm, se koha e dorëzimit është 2 javë.

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari