TOPRO pushim dhe kryetari Kortina.

Përshkrim

..
Kartela e krahëve jo vetëm mund të përshtatet nga pozicioni i ndershëm në pozicionin e gënjeshtër, Gjithashtu ka një "funksion të papeshëm" dhe mund të rrotullohet 180 °.
Kartela e krahëve është veçanërisht e rehatshme, veçanërisht në dimër, Falë vendeve të nxehta të ndërtuara për prapa dhe zonën e lumbarës. Dy vende USB e bëjnë të mundur të fuqishme celularin, tabletin apo llampën e lexueshme. Të ulesh dhe të dalësh nga karroca nuk është problem falë ndihmës së qëndrueshme. Dy motorë përdoren për të rregulluar mbrapa dhe këmbën. Një motor tjetër e bën të lehtë të ulesh dhe të ngrihet. Kontrolli remote me butonat e mëdha me ngjyra është i lehtë për t’u përdorur.
Kortina është në dispozicion me Microsamt në grafitën e ngjyrës dhe me lëkurë artificiale në ngjyrat e titaniumit dhe të zi.
 • Një jastëk i rehatshëm dhe një jastëk lumbari për t’u rehatuar dhe mund të blehen më vete.
 • Vendi i formuar ergonomikisht i siguron karrocat TOPRO mbështetje të rehatshme dhe të sigurta për shpinën dhe këmbët.
 • Dy motorë përdoren për të rregulluar mbrapa dhe këmbën. Një motor tjetër e bën të lehtë të ulesh dhe të ngrihet.
 • Dy vende USB lehtësojnë hyrjen në pajisjet elektronike ndërsa akuzohen (p. B. Smartphone, tableta, llamba lexuese.
 • « Funksioni pa peshë" kontribuon në parandalimin e ulcerëve të presionit. Të ashtuquajtura Gjithashtu e lejon përdoruesin të shtrihet në pozicion me këmbët mbi zemrën.
 • Tela e këmbësës për funksionin e kthesës është e vendosur në anën e djathtë dhe e lejon 90 ° rrotullim të karrocës së krahëve në secilën anë.
Të dhëna teknike:
 • Rreshtja është 150 Kg
 • Kartel i krahëve i gjerë është 80 cm.
 • Lartësia e karrocës së krahëve është 122 cm.
 • Thellësia e karriges së krahëve është 87.6 cm.
 • Thellësia e karriges së krahëve në pozicion në rritje është 165.1 cm.
 • Lartësia e vendeve 50 cm.
 • Gjerësia 52 cm.
 • Thellësia e vendeve 49.5 cm.
Ndërsa këto janë prodhime të prodhuara të personalizuara, ju lutemi vini re se koha e dorëzimit duhet deri në 2 javë.
Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 8861H-BL

CHF 3,339.00 Përfshirë VATI

 • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

..
Kartela e krahëve jo vetëm mund të përshtatet nga pozicioni i ndershëm në pozicionin e gënjeshtër, Gjithashtu ka një "funksion të papeshëm" dhe mund të rrotullohet 180 °.
Kartela e krahëve është veçanërisht e rehatshme, veçanërisht në dimër, Falë vendeve të nxehta të ndërtuara për prapa dhe zonën e lumbarës. Dy vende USB e bëjnë të mundur të fuqishme celularin, tabletin apo llampën e lexueshme. Të ulesh dhe të dalësh nga karroca nuk është problem falë ndihmës së qëndrueshme. Dy motorë përdoren për të rregulluar mbrapa dhe këmbën. Një motor tjetër e bën të lehtë të ulesh dhe të ngrihet. Kontrolli remote me butonat e mëdha me ngjyra është i lehtë për t’u përdorur.
Kortina është në dispozicion me Microsamt në grafitën e ngjyrës dhe me lëkurë artificiale në ngjyrat e titaniumit dhe të zi.
 • Një jastëk i rehatshëm dhe një jastëk lumbari për t’u rehatuar dhe mund të blehen më vete.
 • Vendi i formuar ergonomikisht i siguron karrocat TOPRO mbështetje të rehatshme dhe të sigurta për shpinën dhe këmbët.
 • Dy motorë përdoren për të rregulluar mbrapa dhe këmbën. Një motor tjetër e bën të lehtë të ulesh dhe të ngrihet.
 • Dy vende USB lehtësojnë hyrjen në pajisjet elektronike ndërsa akuzohen (p. B. Smartphone, tableta, llamba lexuese.
 • « Funksioni pa peshë" kontribuon në parandalimin e ulcerëve të presionit. Të ashtuquajtura Gjithashtu e lejon përdoruesin të shtrihet në pozicion me këmbët mbi zemrën.
 • Tela e këmbësës për funksionin e kthesës është e vendosur në anën e djathtë dhe e lejon 90 ° rrotullim të karrocës së krahëve në secilën anë.
Të dhëna teknike:
 • Rreshtja është 150 Kg
 • Kartel i krahëve i gjerë është 80 cm.
 • Lartësia e karrocës së krahëve është 122 cm.
 • Thellësia e karriges së krahëve është 87.6 cm.
 • Thellësia e karriges së krahëve në pozicion në rritje është 165.1 cm.
 • Lartësia e vendeve 50 cm.
 • Gjerësia 52 cm.
 • Thellësia e vendeve 49.5 cm.
Ndërsa këto janë prodhime të prodhuara të personalizuara, ju lutemi vini re se koha e dorëzimit duhet deri në 2 javë.

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari