TOPRO Rollator i lehtë Rollator Troi origjinale.

Përshkrim

Modeli i nivelit të hyrjes së TOPRO me projektin e ndershëm dhe nivelin e lartë të cilësisë dhe pajisjeve. Projekti i qetë dhe i sotshëm ofron funksionalitetin e nevojshëm për një shëtitje të sigurt dhe për jetën aktive të përditshme.
Troi Origjina është një shok i besueshëm me të cilin mund të shkoni lehtë sepse ai:
- Është e lehtë për të trajtuar dhe për të punuar.
-Offer siguri të lartë dhe rehat kur ecën me makinën dhe frenat e parkimit në të dy.
-Manovja e besueshme dhe e qëndrueshme dhe e shkëlqyer ngushëllim falënderimeve të topit në pirunë dhe rrota.
- Funksioni i lartë, cilësi dhe qëndrueshmëri i veçantë.

Pronësitë:

M, S incl. Mbrapa
- Madhësia e rekomanduar e përdoruesit: 150-200 cm, 135-170 cm.
-Maxim i peshës së përdoruesit: 165 kg.
-Maxim i shportës i rrjetit: 10 kg / 20 l
- Lartësia e dorës: 780-1000mm, 710-860mm
Anatomik.
- Freni i ngarkuar distancës: 65 mm.
-Distancë midis qendrave të dorezëve: 470mm
- Gjerësia e burgut: 455mm
- Lartësia e qendrës: 630mm, 550 mm.
Lartësia maksimum: 1010 mm, 870m
Gjerësia maksimum: 600mm
Gjatësia maksimale: 650m
-Ratat e parë dhe prapa: 200mm
-Ratat e parë e gjatë: 36 mm.
-Mass i palosur: 650 × 240 × 800mm, 650 × 240 × 740mm
- Pesha e prodhimit (me rrota dhe shporta rrjeta): 6.8 kg, 6.6 kg.
-Ara e aplikimit: brenda dhe jashtë.
- 7 vjet garanci (pa veshje)

TOPRO i siguruar për OOlimpikët

7 vjet garanci.

Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 815400

CHF 469.00 Përfshirë VATI

  • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Modeli i nivelit të hyrjes së TOPRO me projektin e ndershëm dhe nivelin e lartë të cilësisë dhe pajisjeve. Projekti i qetë dhe i sotshëm ofron funksionalitetin e nevojshëm për një shëtitje të sigurt dhe për jetën aktive të përditshme.
Troi Origjina është një shok i besueshëm me të cilin mund të shkoni lehtë sepse ai:
- Është e lehtë për të trajtuar dhe për të punuar.
-Offer siguri të lartë dhe rehat kur ecën me makinën dhe frenat e parkimit në të dy.
-Manovja e besueshme dhe e qëndrueshme dhe e shkëlqyer ngushëllim falënderimeve të topit në pirunë dhe rrota.
- Funksioni i lartë, cilësi dhe qëndrueshmëri i veçantë.

Pronësitë:

M, S incl. Mbrapa
- Madhësia e rekomanduar e përdoruesit: 150-200 cm, 135-170 cm.
-Maxim i peshës së përdoruesit: 165 kg.
-Maxim i shportës i rrjetit: 10 kg / 20 l
- Lartësia e dorës: 780-1000mm, 710-860mm
Anatomik.
- Freni i ngarkuar distancës: 65 mm.
-Distancë midis qendrave të dorezëve: 470mm
- Gjerësia e burgut: 455mm
- Lartësia e qendrës: 630mm, 550 mm.
Lartësia maksimum: 1010 mm, 870m
Gjerësia maksimum: 600mm
Gjatësia maksimale: 650m
-Ratat e parë dhe prapa: 200mm
-Ratat e parë e gjatë: 36 mm.
-Mass i palosur: 650 × 240 × 800mm, 650 × 240 × 740mm
- Pesha e prodhimit (me rrota dhe shporta rrjeta): 6.8 kg, 6.6 kg.
-Ara e aplikimit: brenda dhe jashtë.
- 7 vjet garanci (pa veshje)

TOPRO i siguruar për OOlimpikët

7 vjet garanci.

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari