Rollator TOPRO Troja 5G

Përshkrim

Në mënyrë që të mund të ecim rehat me rrotulluesin, specialistët e TOPROs Rollator i kanë dhënë TOPRO Troja 5G një modern, Projekti i vogël dhe kombinohet këtë me një nivel të lartë cilësisë, sigurisë, rehati dhe qëndrueshmëri. Trajtimi i lehtë dhe i manovrueshmërisë së bashku me gomat e mbështetur siguron një pezullim të butë dhe udhëtim të rehatshëm. Teknika e palosjes së gjatësisë e bën të mundur të qëndrojë fort në të gjitha rrotat. Kështu që mund të ndahet larg për të ruajtur hapësirën. Ndërshtimi i lartësisë intuitivisht të lartësisë së dorës duke përdorur një shkallë numerike. Funksioni unike i kujtesës TOPRO "kujton" lartësinë e pergatitjes, e cila mund të gjendet shpejt në çdo kohë.

Pronësitë:

- Madhësia e rekomanduar e përdoruesit: M 150-200 cm, S 135-170 cm.
-Maxim i peshës së përdoruesit: 150 kg, 125 kg.
-Maximi i blerjes për blerje: 10 kg / 15 l.
- Lartësia e dorës: 780-1000mm, 710-860mm
-Vërtet: pozicionet e rrëmbyeshme ergonomike-diverserse (TOPRO Ergo Grip)
- Frena e ngarkimit të distancës: 70 mm.
-Distancë midis qendrave të dorezëve: 470mm
- Gjerësia e burgut: 455mm
- Lartësia e qendrës: 635mm, 540mm
-Lartësia maksimale: 1035 mm, 895mm
Gjerësia maksimum: 600mm
Gjatësia maksimale: 650m
-Ratat e parë dhe prapa: 200mm
-Mass i palosur: 650 × 240 × 815mm, 650 × 240 × 740mm
- Pesha e prodhimit (me rrota dhe çantë pazar): 7.8 kg, 7.6 kg.
7 vjet (pa veshje)

TOPRO siguron për Troj 5G

7 vjet garanci.

Lloji i prodhimit

CHF 654.00 Përfshirë VATI

  • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Në mënyrë që të mund të ecim rehat me rrotulluesin, specialistët e TOPROs Rollator i kanë dhënë TOPRO Troja 5G një modern, Projekti i vogël dhe kombinohet këtë me një nivel të lartë cilësisë, sigurisë, rehati dhe qëndrueshmëri. Trajtimi i lehtë dhe i manovrueshmërisë së bashku me gomat e mbështetur siguron një pezullim të butë dhe udhëtim të rehatshëm. Teknika e palosjes së gjatësisë e bën të mundur të qëndrojë fort në të gjitha rrotat. Kështu që mund të ndahet larg për të ruajtur hapësirën. Ndërshtimi i lartësisë intuitivisht të lartësisë së dorës duke përdorur një shkallë numerike. Funksioni unike i kujtesës TOPRO "kujton" lartësinë e pergatitjes, e cila mund të gjendet shpejt në çdo kohë.

Pronësitë:

- Madhësia e rekomanduar e përdoruesit: M 150-200 cm, S 135-170 cm.
-Maxim i peshës së përdoruesit: 150 kg, 125 kg.
-Maximi i blerjes për blerje: 10 kg / 15 l.
- Lartësia e dorës: 780-1000mm, 710-860mm
-Vërtet: pozicionet e rrëmbyeshme ergonomike-diverserse (TOPRO Ergo Grip)
- Frena e ngarkimit të distancës: 70 mm.
-Distancë midis qendrave të dorezëve: 470mm
- Gjerësia e burgut: 455mm
- Lartësia e qendrës: 635mm, 540mm
-Lartësia maksimale: 1035 mm, 895mm
Gjerësia maksimum: 600mm
Gjatësia maksimale: 650m
-Ratat e parë dhe prapa: 200mm
-Mass i palosur: 650 × 240 × 815mm, 650 × 240 × 740mm
- Pesha e prodhimit (me rrota dhe çantë pazar): 7.8 kg, 7.6 kg.
7 vjet (pa veshje)

TOPRO siguron për Troj 5G

7 vjet garanci.

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari