Rollator modeli standard blu dhe të kuqe

Përshkrim

Mobiliteti i thjeshtë dhe i thjeshtë:
- Mund të përdoret brenda dhe jashtë.
-Në thjesht e vetme me tren.
-Bresa e dyfishtë e funksionit (për frenimin dhe rregullimin)
-E lehtë për t'u transportuar për udhëtim.
- E lehtë për të ngritur një shportë të varur.
- Pa lartësinë e papërshtatshme.
- Duhet të formuara e anatomikalisht
-Max. Shkarkimi i pagesave dhe shirita 5 kg secili.


Të dhëna teknike:

- Rrjeti i çelikut tubular
- Me shportë pazar dhe shinat.
- Duhet të përshtatet gjatë lartësisë. 79 - 98 cm.
- Lartësia e qenit: afro. 61 cm.
- Gjerësia. 38 cm.
-Mass: gati. 60x72x98 cm:
- Ngarkoni. 130 kg
- Ngjyra: i kuq/blut

Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 31002

CHF 95.00 Përfshirë VATI

  • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Mobiliteti i thjeshtë dhe i thjeshtë:
- Mund të përdoret brenda dhe jashtë.
-Në thjesht e vetme me tren.
-Bresa e dyfishtë e funksionit (për frenimin dhe rregullimin)
-E lehtë për t'u transportuar për udhëtim.
- E lehtë për të ngritur një shportë të varur.
- Pa lartësinë e papërshtatshme.
- Duhet të formuara e anatomikalisht
-Max. Shkarkimi i pagesave dhe shirita 5 kg secili.


Të dhëna teknike:

- Rrjeti i çelikut tubular
- Me shportë pazar dhe shinat.
- Duhet të përshtatet gjatë lartësisë. 79 - 98 cm.
- Lartësia e qenit: afro. 61 cm.
- Gjerësia. 38 cm.
-Mass: gati. 60x72x98 cm:
- Ngarkoni. 130 kg
- Ngjyra: i kuq/blut

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari