Lupa të përkulur

Përshkrim

Shkeljet e ushqyera janë veçanërisht të përshtatshme për njerëzit me mjete të dobëta ose muskulore. Forma e kthyer e lejon më të lehtë të mbajë dhe të hash pa përkulur krahun. Në ngjyrën e kuqe, ajo është veçanërisht e përshtatshme për pacientët e Alzheimerit dhe njerëzit autistë.


Pronësitë:

 • Materi: Plastik
 • Ngjyra e kuqe/anthracite
 • Përfundon: djathtas apo majtas.
 • Gjatësia: 16,5 cm
 • Larje dhe mikrovalë të përshtatshme.
Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 22677

CHF 11.90 Përfshirë VATI

 • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Shkeljet e ushqyera janë veçanërisht të përshtatshme për njerëzit me mjete të dobëta ose muskulore. Forma e kthyer e lejon më të lehtë të mbajë dhe të hash pa përkulur krahun. Në ngjyrën e kuqe, ajo është veçanërisht e përshtatshme për pacientët e Alzheimerit dhe njerëzit autistë.


Pronësitë:

 • Materi: Plastik
 • Ngjyra e kuqe/anthracite
 • Përfundon: djathtas apo majtas.
 • Gjatësia: 16,5 cm
 • Larje dhe mikrovalë të përshtatshme.

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari