Kompresime të ftohtë

Përshkrim

Kompresim i ftohtë. U ftohtë menjëherë në shtypjen e një butoni deri në 20 minuta. Vetë-aktivizuese xhel për ftohje për të shkuar dhe gjatë sporteve.
Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 67400

CHF 1.50 Përfshirë VATI

  • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Kompresim i ftohtë. U ftohtë menjëherë në shtypjen e një butoni deri në 20 minuta. Vetë-aktivizuese xhel për ftohje për të shkuar dhe gjatë sporteve.

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari