Dorës plastike

Përshkrim

Gjendja është një mbështetje e mirë për njerëzit me forcë të kufizuar dhe me lëvizje. Ato ofrojnë mbështetje dhe siguri në të gjitha fushat.


Pronësitë:

 • Materi: Plastik
 • Ngjyra e bardhë:
 • Mjeku
 • Pjata që ngrinin me kape të mbuluara
 • Diametri: 35mm
 • Distancë muri: 50 mm.
 • Ngarkimi: deri në 100 kg.
 • Pa lidhje materiale
Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 17230

CHF 10.95 Përfshirë VATI

 • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Gjendja është një mbështetje e mirë për njerëzit me forcë të kufizuar dhe me lëvizje. Ato ofrojnë mbështetje dhe siguri në të gjitha fushat.


Pronësitë:

 • Materi: Plastik
 • Ngjyra e bardhë:
 • Mjeku
 • Pjata që ngrinin me kape të mbuluara
 • Diametri: 35mm
 • Distancë muri: 50 mm.
 • Ngarkimi: deri në 100 kg.
 • Pa lidhje materiale

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari