Kapen duart e çelikut

Përshkrim

Gjendja është një mbështetje e mirë për njerëzit me forcë të kufizuar dhe me lëvizje. Ato ofrojnë mbështetje dhe siguri në të gjitha zonat e jetesës.


Pronësitë:

 • Materi: Çelik pa skuad
 • Ngjyra: argjendi
 • Me sipërfaqe
 • Diameter: 32 mm.
 • E ngarkuar: deri në 130 kg.
 • Me materialin standard e lidhjes.
Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 17030

CHF 29.90 Përfshirë VATI

 • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Gjendja është një mbështetje e mirë për njerëzit me forcë të kufizuar dhe me lëvizje. Ato ofrojnë mbështetje dhe siguri në të gjitha zonat e jetesës.


Pronësitë:

 • Materi: Çelik pa skuad
 • Ngjyra: argjendi
 • Me sipërfaqe
 • Diameter: 32 mm.
 • E ngarkuar: deri në 130 kg.
 • Me materialin standard e lidhjes.

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari