Ushtrimet topi

Përshkrim

Si produkti i parë i serisë Gjimnike, ky top është përdorur në mënyrë të shkëlqyer për shumë ushtrime për trajtimin e sëmundjeve ortopedike dhe neurologjike, si distrofia muskulore. Ky artikull përdoret optimisht për rehabilitimin dhe terapinë e dhimbjes në fushën e gjimnastikës. Gjithashtu i njohur si "Ball i Uisjes" ose "Bobath Ball" në fizikoterapi, Balli i shtypës klasike mund të përdoret gjithashtu në shumë fusha të tjera, si metoda e Pilates, trainimi funksional ose në përgjithësi në veprimtari sportive.

Pronësitë:

  • Klasa e pajisjes mjekësore I, drejtori i BE-së
  • BPA dhe Latex e lirë
  • Madhësitë: 45 cm (e verdhë), 65 cm (blu), 85 cm (e kuqe)
  • E ngarkueshme deri në 120 kg
Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 64175

CHF 38.90 Përfshirë VATI

  • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Si produkti i parë i serisë Gjimnike, ky top është përdorur në mënyrë të shkëlqyer për shumë ushtrime për trajtimin e sëmundjeve ortopedike dhe neurologjike, si distrofia muskulore. Ky artikull përdoret optimisht për rehabilitimin dhe terapinë e dhimbjes në fushën e gjimnastikës. Gjithashtu i njohur si "Ball i Uisjes" ose "Bobath Ball" në fizikoterapi, Balli i shtypës klasike mund të përdoret gjithashtu në shumë fusha të tjera, si metoda e Pilates, trainimi funksional ose në përgjithësi në veprimtari sportive.

Pronësitë:

  • Klasa e pajisjes mjekësore I, drejtori i BE-së
  • BPA dhe Latex e lirë
  • Madhësitë: 45 cm (e verdhë), 65 cm (blu), 85 cm (e kuqe)
  • E ngarkueshme deri në 120 kg

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari