Mbrojtja e dëgjimit

Përshkrim

Mbrojtja e dëgjimit Artifit është një mbrojtje ideale e dëgjimit që mund të vesh në një periudhë të gjatë kohe. Nëse përdoret disa herë, është e rëndësishme t’i larësh mbrojtësit e dëgjimit nën ujë të rrjedhshëm.

Pronësitë:

-Material:
- Ngjyra. portokalli
-Mirë e vështirë dhe miqësore të lëkurës
- Me ose pa bandë

Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 27952

CHF 0.95 Përfshirë VATI

  • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Mbrojtja e dëgjimit Artifit është një mbrojtje ideale e dëgjimit që mund të vesh në një periudhë të gjatë kohe. Nëse përdoret disa herë, është e rëndësishme t’i larësh mbrojtësit e dëgjimit nën ujë të rrjedhshëm.

Pronësitë:

-Material:
- Ngjyra. portokalli
-Mirë e vështirë dhe miqësore të lëkurës
- Me ose pa bandë

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari