Forcë përkuluje

Përshkrim

Kjo pirun u projektua veçanërisht nga terapistët për ushqimin e pavarur të pacientëve të Alzheimerit dhe njerëzve autistë. Trajtimi i projektuar ergonomikisht dhe jo-splip e bën më të lehtë të mbajë prerjen. Përmban duart e mesme dhe duart e fëmijëve.


Pronësitë:

-Material: Plastik
- Ngjyra: i kuq/bardhët
- Ngjyrë: përafërsisht. 16.5 cm.
- Ngjyra ujë dhe mikrovalë të përshtatshme.

Lloji i prodhimit

Numri i artikut: 22671

CHF 11.90 Përfshirë VATI

  • Të dërguar sot? Rregullo brenda: Jun 15, 2024 23:59:00 +0200

Përshkrim

Kjo pirun u projektua veçanërisht nga terapistët për ushqimin e pavarur të pacientëve të Alzheimerit dhe njerëzve autistë. Trajtimi i projektuar ergonomikisht dhe jo-splip e bën më të lehtë të mbajë prerjen. Përmban duart e mesme dhe duart e fëmijëve.


Pronësitë:

-Material: Plastik
- Ngjyra: i kuq/bardhët
- Ngjyrë: përafërsisht. 16.5 cm.
- Ngjyra ujë dhe mikrovalë të përshtatshme.

Regjistrimi

E ke harruar fjalëkalimin tuaj?

Nuk e keni ende llogari?
Krijo llogari